onsdag 13 maj 2009

" Caroline-Fallet" - Är du schack - matt nu Silbersky ?

Nej, den gubben gick inte heller Leif Silbersky! Hovrätten godtog inte att det ska hållas omförhör med den morddömde Toni Alldén i kommande rättegång. Orsaken säger rätten är att det inte lagts fram något nytt förhörstema som motiverar omförhör. Precis vad åklagarna Schönbeck och Ölmbro krävde i sina yttranden. Alltså att Alldén ska ha något väsentligt att komma med för att nya förhör ska hållas. Och då kan man ju förslagsvis säga:
Varför inte SANNINGEN !

De båda åklagarna behandlar stjärnadvokaten Silbersky som en liten irriterande fluga inför hovrätten, och fattas bara annat! Den fars som de tvingades medverka i och som kallades rättegång i tingsrätten, vill de för allt i världen inte ska upprepas i hovrätten. En rättegång där den åtalade Toni Alldén tilläts sitta och svamla och ljuga så tungan, ja hela jävla karl´n, blev blå! Dessutom tilläts inte åklagarna att pressa den nu mord-dömde Alldén på en enda punkt pga en tomteliknande pajas till rådman/domare som totalt missat sin uppgift här i livet: Att skipa rättvisa!

Leif Silbersky låtsas ta lätt på avslaget om de begärda omförhören med 51-åringen. Det tror jag inte alls han gör egentligen. Detta var alltså bakslag nummer två för honom och hans klient i hans försök att få till stånd en ändrad dom i fallet! Prövningen i Rättsrådet om Carolin levde när Alldén sköt henne gick ju tvärsemot hans önskemål.
Kort sagt kan man nu säga att Silbersky börjar få slut på ammunition i sin ”pickadoll” och ärligt talat så är det väl mest ”lösplugg” han skjutit hittills va? Dessutom, de dimridåer han försökte lägga ut om att mordoffret skulle varit hjärndöd vid mordet, blåste bort bara en näbbmus fjärtade!
Det var helt enkelt bara trams alltihop, sa en enig läkarkår !

Nej ”Caroline-fallet” ser nu ut att helt ligga i åklagarnas händer och de är dessutom mycket skeptiska till advokatens sista livlina med så kallade kompletteringsförhör med Alldén.
OM de ska bli några sådana så MÅSTE Alldén ändra sin berättelse VÄSENTLIGT har dom sagt. Jag tycker detta förhållningssätt från deras sida är helt korrekt och dessutom nödvändigt!

För Toni Alldén har ända sedan han blev anhållen bara haft en sak för ögonen. Nämligen Toni Alldén! Han är fullkomligt okänslig för empati med tex Caroline Stenvalls anhöriga som till och med VÄDJAT till honom om att berätta sanningen om varför han inte tillät deras dotter/fästmö/syster att leva vidare? Men icke sa Nicke. Alldén ser bara till sitt eget bästa och som jag skrev i min förra krönika, nu har han nått vägs ände. För att få sin livstidsdom ändrad till ex sluten psykiatrisk vård så MÅSTE han klämma fram med SANNINGEN!

Toni Alldén måste berätta om sitt intresse för sexmördare, våldssex, dvs det han drömde om och studerade tiden innan mordet. Jag har ju skrivit om det förut och bland annat avslöjat att hans berättelse är en direkt kopia av ” Engla-mördarens” Anders Eklunds första lögner i förhören om det mordet. Han måste också erkänna uppsåtet, och om hur han överföll och under vapenhot kidnappade Caroline och förde henne med sig ut i skogen för att fullborda sina sjuka fantasier!
Nu har han inte längre något val, oavsett vad hans advokat heter. Men frågan är om hans sjukliga egoism kanske gått för långt, så att han frivilligt sticker in huvudet i giljotinen?

Fotnot: Det enda intressanta i allt material som tidningen Norrländska Socialdemokraten publicerade i lördags. Var dels att Alldén redan långt innan mordet fått veta om hustruns skilsmässoplaner, vilket var en av hans mardrömmar! Och dels att han blåljög även om sina rattfyllor i tingsrätten. Här berättar ett ögonvittne som hjälpt honom när han kört omkring i fyllan med sönerna i bilen med släpet bakom. Man frågar sig nu inför hovrätten:
KAN TONI ALLDÈN NÅGONSIN TALA SANNING ?

Senaste nytt! På fredagen den 15 maj meddelade Leif Silbersky att han inte åberopar någon ny bevisning inför rättegången i hovrätten. Som sagt, schack - matt, var ordet...

2 kommentarer:

Eduronflux sa...

Håller med dig i allt väsentligt. I hovrätten måste Allde'n komma med sanningen.
Men fan tro't.
Nåja vi får väl se. Keep up the good work

Murveln funderar sa...

I do my very best! Tror också att övertron på Silbersky börjar avta ganska rejält vid det här laget...