fredag 24 april 2009

"Caroline-fallet": Silbersky helgarderar inför hovrätten!

Det verkar som om stjärnadvokaten Leif Silbersky redan innan rättegången mot Caroline Stenvalls mördare, Toni Alldén, i hovrätten, gått på ett bakslag! Jag kan inte tolka hans inlaga till hovrätten om ny bevisning genom nya förhör med Alldén på något annat sätt.
Som bekant har Silbersky begärt och fått igenom en prövning av rättsläkarens utlåtande om att Caroline levde när Alldén sköt henne. Det medicinska rådet ska komma med sitt utlåtande tidigast den 4 maj. Men Silbersky sa också tidigare att han skulle anlita andra experter samtidigt för att granska rättsläkarens bedömning. OM dom kom fram till något som var till fördel för Alldén skulle han kalla dom som vittnen i hovrätten.
Det tror jag inte att han kommer att göra!

Jag tror nämligen att han fått deras utlåtanden som stödjer rättsläkaren och att detta talar för att medicinska rådet har samma uppfattning. Caroline Stenvall levde när Toni Alldén sköt två kulor från sitt jaktgevär i henne = Mord = Livstid!

Leif Silbersky måste alltså snabbt som fan hitta något annat han kan anföra som NY bevisning i hovrätten. Detta har han alltså gjort nu genom att Alldén begärt att få höras på nytt! MEN, bara efter att medicinska rådet kommit med sin bedömning i fallet!
Kan man nog kalla helgardering!
Frågan är då VAD Toni Alldén kan ändra i sin berättelse utan att erkänna våldtäkt, övergrepp och mord? För motivet till sitt vansinniga handlande MÅSTE han ju komma med något bättre än det jävla svammel han körde i tingsrätten! Kan inte tänka mig någon hovrättsdomare som tillåter dylikt trams i sin rättsal utan att ingripa å det bestämdaste. Detta VET Leif Silbersky den gamle rättsräven mycket väl. Intressant att veta vore hur mycket av sanningen den gamle advokaten fått ur Alldén? Ärligt talat tror jag det är väldigt lite. Men han har givetvis också pekat på saker som Alldén BÖR ändra i sin berättelse för att få NÅGON trovärdighet alls i hovrätten. Kom ihåg de 19 frågorna tingsrätten ställde i sin dom…

Jag är lite inne på att Toni Alldén kommer att backa när det gäller tiden hela dramat utspelade sig på . Alltså att händelseförloppet skedde i en snabb följd . Kidnappningen, turen till stugan och vidare ut till platsen för övergreppen och mordet. Det skulle räta ut alla frågetecknen som uppkom i tingsrätten om vad han sysslade alla dessa timmar. Jag har varit inne på detta tidigare och även Leif GW Persson i ”Efterlyst” ansåg att allt gått ganska snabbt.
Detta med hans planlösa körande hit och dit med Caroline i bagaget var ju bara en grej han tog ur förhöret med Anders Eklund om mordet på 10-åriga Engla Höglund. Eklund skippade dom lögnerna och det kanske Alldén borde göra också!

Jag tror att Leif Silbersky är ganska orolig inför förhandlingarna i hovrätten och försöker hitta alla möjliga och även omöjliga vägar för att få sin klients dom mildrad.
Däremot tror jag inte att åklagarna är speciellt oroliga! De har så tung teknisk bevisning och kanske även ny bevisning som kan knäcka Alldén vid förhören i hovrätten!
Toni Alldén är en gåta som människa men som brottsling är han glasklar.
En simpel, lögnaktig, feg och grym sexmördare!

2 kommentarer:

Eduronflux sa...

Klockrent Sherlock, klockrent! Skulle förvåna mig högeligen om blir på annat sätt än vad du förutsäger här.

Murveln funderar sa...

Spännande blir det!