lördag 4 april 2009

"Mat - Terorristernas attacker nu är ingen slump!

Jag tänkte, som säkert de flesta svenskar, när de första larmen om glas i kyckling kom, att jaha, nu är det någon mysko befrielsefront för höns - kycklingar mm som slagit till. Nu kommer krav på större burar, inga burar, frigående kycklingar, älska kycklingen såsom dig själv, och annan gammal skåpmat . Men konstigt nog kom inga krav och inte heller tog någon djurrättsorganisation på sig skulden för attentaten. Vi satt alla och såg ut som fågelholkar(!) i nyllet och fattade noll.
Vad i helvete är det som pågår egentligen? Och varför fortsätter det, och varför i helvete ser det ut att öka dessutom? Och vem fan står bakom vansinnet?

Det är först nu, efter att ha hört en säkerhetsexpert på morgonteve, som polletten trillade ner ska jag erkänna. Hans teori var att alla dessa attentat med att placera glasbitar i matvaror är en kedja av det som kallas ” copy-cats”. På svenska blir det ungefär härmfåglar/imitatörer av brott. Jag tror det ligger mycket i det. Men jag tror också att det vi nu ser äga rum över hela landet, alltså en preparering med glas i matvaror, är en protest i det tysta!

DET PÅGÅR EN REVOLUTION I SVERIGE JUST NU!

Varför i helvete då ? Undrar ni säkert och skakar på huvudet. Jo, det ska jag tala om. Ta och titta er runt i samhället idag. Vad som hänt det senaste halvåret i Sverige. Vilka som drabbats negativt och vilka som faktiskt inte alls drabbats. Summera det så har ni svaret mitt framför ögonen på er. Vilket också innebär att ni då VET vilka de människorna är som pular in glas i maten från norr till söder! Igår hittades det förresten glas även i frukt…

DET ÄR HELT VANLIGA SVENSKA MEDBORGARE FÖR FAN!

Det hela började nog som ett fåfängt försök till utpressning från en människa, troligen missbrukare, mot en affär för att snabbt få tag i kontanter. Vårt samhälle idag är överfullt av besvikna, desillusionerade, förbannade och desperata människor. Svenskar som fått sina liv ödelagda av finanskrisen. Kanske tvingats sälja sina hus, sina bilar, hamnat i missbruk, skilsmässor, ni förstår vad jag menar! Dessa människor får samtidigt se hur till och med fackliga företrädare myglar och skor sig själva på alla möjliga och omöjliga sätt. Det handlar om miljoner hela tiden och ”svensson” ser allt mera rött! Men hur fan ska han kunna ge igen på det samhälle som behandlat honom så illa då ? Jo, att förstöra aptiten och oroa dom som har det så jävla bra när han själv drunknar i bekymmer! Kort sagt:

ATT STÄLLA TILL ETT RENT HELVETE!

Mitt alla dessa hämndplaner som det grunnats på över hela landet,dyker så ”glastricket” upp som en skänk från ovan. Herregud tänker ” Svenne Svensson” och fixar till en egen lite terrorattack mot konsumbutiken på hörnan. Givetvis utan en tanke på att kanske hans egen fru eller sambo köper just den falukorv han pulat in glasskärvor i på väg hem från SITT jobb. Han själv fick ju sparken redan i höstas... Med god aptit trycker han sen i sig makaroner och korv tills något skär upp hans tarmar och han hamnar på akuten med livshotande skador…

För det är just så denna mat-terror kommer att sluta! Det är så den MÅSTE sluta! Man kan likna dessa mat-terrorister vid självmordsbombare, med en fördröjd utlösning bara. När fransmännen blir förbannade på regeringen och allmänt mygel så blir det kravaller, bilbränningar på gatorna, traktorer som dumpar koskit i Paris en riktig revolution! Men vi lite mer timida svenskar, vi smyger runt i mataffärerna och pular in glasbitar i maten för att visa vårt missnöje över hur samhället behandlar oss och fungerar. Allt sker i smyg, lite fegt, lite lagom och så jävla typiskt svenskt! Men snälla ni mat-terrorister. Vi har hajat budskapet nu:
SLUTA UPP MED DETTA VANSINNE INNAN NÅGON DÖR!

Inga kommentarer: