tisdag 28 april 2009

Murveln sätter förstoringsglaset på...

”Quick-skandalen”: Nu har överåklagaren beslutat sig för att granska SAMTLIGA morddomar mot den i högsta grad självutnämnde seriemördaren Thomas Quick. Mycket bra och fan i mig på tiden !
Quick har ju redan begärt resning i högsta domstolen för en av domarna redan och fler kommer.
Åklagarmyndigheten ska nu gå igenom allt utredningsmaterial i de åtta fallen, ÄVEN det som inte redovisades vid rättegångarna. Vet inte om det är för mycket begärt av det svenska rättsväsendet, men visst frågar vi oss alla:
HUR I HELVETE KUNDE DETTA FÅ HÄNDA I SVERIGE!

Mona Sahlin: Nu har socialdemokraternas partiledare bara förtroende hos drygt hälften, 51%, av medlemmarna i det EGNA partiet. Hos svenska folket är siffran bara drygt 20 % nu!
Jag har sagt det förr och säger det igen:
SVENSKA FOLKET GLÖMMER INTE MONA!
Den senaste undersökningen visade att det var just de gamla synderna som väljarna hakar upp sig på. Ni vet den där jämra lilla chokladbiten, P-böterna mm.
Tänk om Mona då hade varit lite ödmjuk. Bett om ursäkt, lagt korten på bordet om sin taskiga ekonomi trots skyhöga inkomster. Då hade hon inte haft några problem idag, sanna mina ord. För en ärlig politiker kan svenska folket förlåta. Men en som skäller ut journalisterna och sedan tar ”time out” i Västindien för att slippa närgångna frågor, hamnar ute i den politiskt arktiska kyla Sahlin nu befinner sig i. Det intressantaste spörsmålet nu är givetvis varför i hela helvetet hon sitter kvar? Med kvarnstenar nog tunga för att sänka Gotlandsfärjan runt halsen så envisas hon med skylla ifrån sig på allt och alla.
Detta är ta mig fan helt otroligt!
Men jag är övertygad om att sanningen kommer fram snart! Den MÅSTE helt enkelt göra det och jag är lika övertygad om att det kommer att handla om ekonomi – Mona Sahlins privata ekonomi! Mona Sahlin är absolut ingen korkskalle och hon vet givetvis, liksom hela övriga Sverige, att hon är så kokt man kan bli. Men NÅGOT gör att hon envisas med att sitta kvar. NÅGOT som även partistyrelsen känner till och därför inte kräver hennes avgång bums, eller för länge sedan. Reportrarna gräver nog för fullt och snart så jävlars anamma…

Finanskrisen: Hörde att en av de få branscher som inte drabbats av finanskrisen var vapenindustrin. Va!? Hur fan går detta ihop undrar vän av ordning? I kristider köper alltså folk automatvapen och puffror som aldrig förr. Men så kom jag på det. De tänker råna jourbutiken på hörnan någon mörk kväll för att täcka aktieförlusterna. Eller försvara sig mot helt desperata försäljare av svenska bilar typ Volvo och Saab! Att sälja de bilarna på ackord i USA kan inte vara någon barnlek i dessa dagar…Vapenhot enda sättet?

Svininfluensan: Rapport hade ett inslag igår kväll som nog skrämde skiten ur de flesta tittare om just denna nya farsot som hemsöker världen. En synnerligen dyster figur tillika expert på eländet sa att man bör ta prover i hals och näsa snarast möjligt om man så mycket som sett en mexikan på TV eller nåt. Bara en tidsfråga innan vi får en lapp i brevlådan med texten:
” Pilla fram en snorkråka ur din näsa och lägg/kleta den i det medsända kuvertet och skicka in det till smittskyddsinstitutet. Märk kuvertet: MIN BOBBA! Så att ni vet att ni får tillbaka svaret om just er snorkråka!”
Hoppas detta gav er dag en extra liten knorr!?

2 kommentarer:

Eduronflux sa...

Haha min Bobba, fantastiskt! Håller med dig att denna svinpest är senaste hysterin. Fågelflunsan någon?

Murveln funderar sa...

Är ju viktigt att få provsvaret på sin egen snorkråka så man inte får någon från ett "grisigt tryne"!
Vadå fågelflunsa...?!