torsdag 5 februari 2009

Beskt, gott och blandat ur nyhetsflödet !

Läste i en notis att en läkare befaras ha varit drogad på sitt arbete.
Mannen misstänks ha ” kommit över” lugnande medel på jobbet.
Nämen, va konstigt!
En LÄKARE på ett SJUKHUS!
Erkänn att ni inte blir speciellt förvånade över att han ”kommit över” drogerna på jobbet va?
Känns liksom en logisk förklaring på ” mysteriet”…

Barack Obama åkte på ett bakslag när två av hans ministrar myglat med skatter och nu hoppat av sina uppdrag.
– Jag klantade mig som anställde dom sa, Obama käckt och meddelade att han nu ska sätta ett lönetak för direktörerna i staterna? Inga bonusar där mer!
Vilken snubbe!
Jag vill se den svenska regering som vågar föreslå något sådant i riksdagen? Tyvärr finns den inte i sinnevärlden. Finansminister Anders Borgs liknande löften är bara patetiska när man vet att ”penga-psykopaterna” redan har skattkistorna fyllda till brädden…

Apropå klantat sig så har ju själva påven nu fastnat med snorren i brevlådan! Detta efter att ha plockat bort en bannlysning av en ”låtsasbiskop” i en underlig sekt som dessutom är smygnazist. En sekt som bara fick hålla möten i speciella kyrkor eftersom de med all rätt inte anses som rumsrena. Kyrkor i ÖSTERGÖTLAND!
Skämmigt är ju bara förnamnet…

Centerpartiet med gamla kärva ”Maudan” i spetsen river nu den sista lilla spillra av partiets ideologi när de inte alls har något emot en utbyggnad av kärnkraften. Måste erkänna att den där matronan aldrig upphör att förvåna mig! Finns det NÅGOT hon kan hålla fast vid i mer än två veckor utan att börja sväva på målet?
Kan tänka mig att gamla centerledaren Torbjörn Fälldin roterar i sin grav när centern plötsligt stödjer kärnkraft.
Ja, jag vet! Han är inte dö än, men OM han vore det skulle han snurra som en jordfräs där nere i backen!

Lilla folkpartiet fortsätter att ”profilera sig” som det enda parti vi kan lita på om den ”ryska björnen” skulle börja morra. Med tanke på hur litet folkpartiet är och hur röstsvaga de är i alla debatter så vill jag påstå att vi försvarsmässigt nu ligger jävligt risigt till!
Jag föreslår istället en teknisk och ”snäll” upprustning av försvaret här på Gotland. Installera en massa tekniska prylar som ger massor av gotländska ungdomar jobb i framtiden. Vad vi ska ha skiten till spelar väl ingen roll. Det har ingen vetat när det gäller det försvaret sen andra världskriget, så varför plötsligt bli seriösa och ifrågasätta nu ?
Vi spajar lite, avlyssnar, tar reda på vem som ligger med vem och vem som blir utan, vem som brygger ”dricke” och säljer svart, lite sånt där mysigt småtrams men under täckmantel att vi kollar ubåtar och annat suspekt kring ön. Spridda skurar av meddelanden på ” främmande språk”, vilket innebär samtal mellan helt vanliga gotlänningar. Skulle tro att det kan ge minst 100 nya it-jobb! Dessutom en lokal upplaga av ” Se och hör!” med FRA som ansvarig utgivare. Se där, 20 jobb till !

Apropå jobb på Gotland så kan jag inte förstå att det diskuteras om att inrätta ett Bergman-museum. Det är för fan helt klart att det ska inrättas ett museum över detta globalt berömda filmgeni! Lika självklart ska det ligga på Bergmans älskade Fårö. Tycker att det är nästan lika givet att det startas en scenskola på Gotland med Bergman som ” skyddshelgon”! Ger jobb, PR och kommer att dra turister i horder. Turister har som bekant ofta feta plånböcker dom vill få länsade dagarna i ända av näriga gotlänningar…
Kan det bli bättre?

Vilket liv det blivit för att några ur personalen skottade upp pasta från golvet och skickade iväg till skolorna.
Jaha, och ?
Då skulle ni sett hur ”trossen” hanterade käket ute i skogen när jag gjorde lumpen! Och hur fan vi tvingades äta den vidriga smörjan sittande i snödrivor när det var -30 grader! Jag ska säga att vi hade varit jävligt GLADA om vi fått uppskottat pasta serverad inne i en varm skolsal då!
Eller bara fått slicka av spadarna inne i govärmen…

Inga kommentarer: