lördag 7 februari 2009

Melodifestivalen och andra dumheter!

Såg att en 59-årig man åkt fast för att ha ringt hundratals snusksamtal. Okej, inget konstigt i det kanske, men gubben hade ringt dom till SOS!
Det kallar jag NÖDSAMTAL!


En modell åkte fast på en krog på Stureplan för att hon var drogpåverkad. Modellen ifråga är mycket upprörd och tycker polisen beter sig oförskämt åt(?) Tror nån det. Dessutom påstår hon att en av poliserna försökt ” ragga på henne”…
Ett tips till er ”kändisar” som har problem med knarksnutarna: SLUTA KNARKA!
Tänk så enkelt det kan vara…
Men jag måste ändå säga att polisen i Stockholm gör ett fantastiskt jobb när dom tar fast ungdomarnas förebilder/idoler på fester och arrangemang. Det visar verkligen att vi är lika inför lagen och att inga ”kändisar” slipper undan med ursäkten att dom är just ” kändisar” !
Kör hårt grabbar och tjejer på narkotikaroteln i Stockholm! Vi är jävligt många som hejar på er ska ni veta!

Värre var det ju med poliserna i Malmö som inte precis gjort bra PR för vår ordningsmakt. Känns obehagligt att människor med denna inställning till bla invandrare går omkring lösa med både batong och puffra. Någonstans går det snett i intagningsförfarandet till polishögskolan när människor med sådana här värderingar blir poliser. Jag tror inte ett ögonblick på att dessa värderingar kommit senare i livet, utan att dessa har de haft när de sökte till polishögskolan. Det BORDE gå att upptäcka dessa tendenser via tester av något slag och på sätt sålla bort de ” svarta fåren” redan vid intagningen. Djupt olyckligt att sådana här rasister ska få svärta ner en hel kår duktiga yrkesmän som gör ett så bra jobb i övrigt!
För är det några som snabbt dras över en kam så är det just poliserna!

Skattemyndigheten ligger på som en iller när det gäller kändisarnas ”sidoinkomster”. He,he, lite kul är det. Det får inte knarka i fred och nu får de inte ens tjäna svarta pengar utan att bli granskade! Var ska detta sluta egentligen?
Stackars små ” kändisar”…he,he...

Undrar om jag och min sambo är dom enda människorna i hela landet som fullkomligt skiter i Melodifestivalen? Ibland känns det nästan som det. Men då har tanken slagit mig att kanske det blivit så med alla dessa deltävlingar, att det är så att säga ”legitimt” att ordna ett fylleslag hemma framför teven varje gång eländet sänds? Med andra ord så är detta en av ” Svenssons ” absoluta ”bästa” perioder på året, eftersom ingen räknar groggarna eller pavorna framför teven!
Bara att kröka på och mumla lite om dåliga låtar och nanna kudden helg efter helg…
Det KAN faktiskt vara så. Vore väldigt kul att veta hur mycket mer Systembolaget säljer under denna period? Troligen i klass med stora idrottsevenemang, eller älgjakten för delen!
Att detta med idrott och fylla hör intimt ihop är ju en sanning som vissa avskyr att höra. Men besök en så kallad ” sportsbar” en lördag eftermiddag så förstår ni vad jag menar. Ingen jävel där inne kollar resultat, eller ens tittat på den enorma teven. De hinkar bers, nyper stackars servitriser i röven och beter sig som riktiga fyllesvin! Fast officiellt så träffar dom ”grabbarna” och kollar fotboll/trav/hockey eller något annat ”seriöst".
En stor fördel med årets upplaga av melodifestivalen är vi slipper egotrippen Kristian Luuk. Han gjorde festivalen till sin egen show med en massa jönserier för att han själv skulle synas i rutan så mycket som möjligt! Artisterna var bara statister som avbröt hans stupida monologer och tramsigheter. Vi får hoppas att Petra Mede, som är ojämnheten själv i sina framträdanden, är på sitt bästa humör och fokuserar på det viktigaste. ARTISTERNA!
Jag kommer i vanligt ordning inte att titta men hoppas ni hade kul i alla fall !

1 kommentar:

Pappa Ärr sa...

Hade skrivit en massa om hur himla kul det är att titta in och läsa dina rader, men det försvann och jag måste plugga lite. Ha en fortsatt bra dag i alla fall och förtsätt med det du gör.

Mvh R på Hansa U