måndag 30 mars 2009

Aktuell "Sit down comedy" a la Murveln !

Undrar just varför alla påvar ska vara så skitgamla när dom blir påvar? När det gäller den nuvarande börjar hans klavertramp i allsköns spörsmål att bli så många att en viss senilitet måste misstänkas. Nu senast hans märkliga uttalande om kådisar !
- Ett djävulens påfund, dundrar(nåja) katolikernas överhuvud.
Knappast rätt snubbe att uttala sig i frågan tycker jag. Jag menar, hur många könssjukdomar har HAN haft? Hur många oäktingar har HAN på bygden? Hur många krav om underhåll får HAN varje månad? Nä, just det, nada ! Korgossar räknas INTE i sammanhanget!
En sån snubbe ska enligt mitt förmenade enbart andas i dessa spörsmål!

Mona Sahlin, ni vet hon med ”Tobleronen”, går nu ut öppet och stödjer LO-basen Vanja Lundby - Medin som sitter med hela arslet i AMF-syltburken. Tja, inte förvånar det då mig.
Sitter man i samma båt ska man väl ro åt samma håll va?

Kan inte förstå att vänsterpartiet och miljöpartiet inte går samman och erbjuder oss väljare ett alternativ till sossar och allianspartier. Det behövs sannerligen och inte minst nu när skandaler om mygel, pensioner, fallskärmar och gud vet vad står som spön i backen! Svenska folket behöver verkligen ett alternativ till eländet, och det NU!
Sätt fart nu Peter, Lasse och Maria!

I vårt östra grannland Finland ägnar sig politikerna åt en helt annan form av skandaler. Där sitter kåta ministrar, tom statsministern, och skickar snuskiga sms till partikamrater och andra hela dagarna. Mera sånt i Svensk politik !
Några sms på tjänstetelefonen är ju en baggis i kostnad jämfört med alla hundratals miljoner vi tvingas betala genom våra politiska skandaler!

Den politiska ohyran har återigen avslöjats med brallorna nere när det gäller främlingsfientligheten. Nu av duktiga grävande reportrar vid SR . Detta trots deras desperata försök att framstå som ett demokratiskt alternativ i nästa val.
Ha, ha ,ha ! DET är lika trovärdigt som den katolska biskopen som öppet förnekade ”Förintelsen” i TV! Och fick nyss nämnde påves välsignelse…

Jag har ju hyllat SVT i dessa krönikor många gånger, kanske för många börjar jag tro nu. Detta efter att två lördagar i rad bevittnat det så kallade underhållningsprogrammet, ”Grillad”.
Sambon sa på lördagskvällen. – Nä, nu slutar vi titta på den skiten på lördagarna!
Det blir ingen diskussion om det i fortsättningen. För vi vill inte se nedsupna/nedknarkade B/C-kändisar stå och svamla i TV på bästa sändningstid en lördag kväll. För det här gänget går näppeligen in via VIP-entrén på Stureplan, de sitter snarast i tillnyktringsbåset eller är portade! Lägg ner skiten SVT!
Apropå ”dum-tv” så ligger Magnus Ugglas ” Var fan är min revy” och guppar på samma lågvattensnivå. Den lilla skiten åker nu land och rike runt och driver med/förolämpar människor på mindre orter å det grövsta! Dessutom har han med sig en blonderad kändis ”wannabee” som verkar ha nästan lika mycket tonårskomplex som ”fjäderfäet” själv(?)
Uggla kan vara riktigt rolig, men nu verkar komplexen över de grå stråna och gubbmagen ha gjort honom helt desperat och fått honom att totalt tappa all självironi! En gapig liten skitstövel med stockholmskomplex målat över hela rumpnisse-fejset.
Han har blivit en jävla rugg-Uggla helt enkelt!

Till sist kan jag berätta att rykten går om att bolaget Nord Stream, kända för att köpa allt i sin väg, nu lagt ett bud på hela Gotland! De tänker döpa om ön till ” Nord Stream Island” och göra den till Europas största uteservering. Alla hushåll på ön ska få en egen gasspis, med ”suicide-lucka”, samt ett svensk-ryskt lexikon. Högskolan i Visby har ju redan fått en handpenning, och döps från och med i höst om till ” Nord Stream college”. Öns båda tidningar, som också redan är köpta, slås ihop en till som ska heta ” Nord Stream Pravda news”.
Fan trot…

2 kommentarer:

Eduronflux sa...

Återigen huvudet på spiken herr Murvel. Fast jag tycker förstås att det där miljöpartiet kan försvinna in i ett ekologiskt svart hål.
"Nord Stream Pravda News" haha!

Murveln funderar sa...

Lite småkul va? " Nord Stream Island" bor man numera på också...