tisdag 10 mars 2009

"Caroline-fallet": Ett nytt scenario av mordet växer nu fram !

I och med min upptäckt av att 51-åringen, som åtalats för mordet på Caroline Stenvall vid Gällivare, byggt sin historia på ”Englamördaren” Anders Eklunds lögner från de första förhören. Ja då rasade hela grunden för det märkliga mordfallet! Tidsschemat, händelseförloppet, vissa vittnesuppgifter, ja allt föll platt till marken. Det finns bara två saker vi vet med säkerhet idag när det gäller mordet på Caroline. Nämligen följande:

Det ena är att hennes BIL fanns på rastplatsen vid stenbron. Åklagarna uttryckte tveksamheter om det verkligen var där som kvinnan blev bortförd ifrån, men utvecklade inte resonemanget vidare vid rättegången. Bara konstaterade att inga spår efter Caroline hittats där!
Det andra vi vet med säkerhet är VAR mordet ägde rum! Tack vare ett suveränt jobb av kriminalteknikerna och rättsläkaren, så är det bevisat att Carolin mördades på skogsvägen med två skott från mannens jaktvapen.

Men i övrigt är allt nu höljt i dunkel! Inte ett enda jävla ord av vad mannen sagt kan vi tro på längre eftersom mördaren Anders Eklund hittat på storyn långt före honom. ”Jägaren” höll alltså på i över en månads tid för att dels, tekniskt undanröja alla spår efter sitt dåd, och dels försöka komma på en historia så långt ifrån sanningen man kan komma. När det gäller det sistnämnda är jag inte speciellt imponerad ska erkännas. Anders Eklund framstår inte direkt som någon av landets begåvningsreserver, och att ta hans berättelse rakt av, visar att gällivarebon knappast gör det heller! Två halvidioter alltså, men livsfarliga sådana !

Men en fråga som är intressant är VARFÖR kände ”jägaren” någon slags samhörighet/likhet med Englas mördare? Jag kan inte hitta någon annan koppling än de jag skrev om i förra krönikan.

DE ÄR BÅDA BESTIALISKA SEXMÖRDARE!

Efter att ha hört professor Leif GW Perssons uppfattning om att händelseförloppet gått mycket fortare än vad mannen uppgett, har det för mig uppkommit följande scenario när Caroline Stenvall mötte ”jägaren” och sin grymma död. Jag förutsätter här också att inte ett enda ord av vad mannen kläckt ur sig är sant!

Mannen har, som åklagarna hävdat, blivit toksugen på brännvin sittande på älgpasset. Han går till bilen och kör till stugan, i bilen slänger han in det LADDADE vapnet han haft i handen!
Han hakar på släpet med sopor, av någon okänd anledning, hela tiden häller han i sig sprit.
Mannen, som dessutom är hormonstinn av att flitigt ha tittat på porr, säkert med våldsinslag, den senaste tiden, kör iväg till stenbrons rastplats där Caroline Stenvall stannat till på väg till Gällivare. Det olyckliga dödliga mötet är ett faktum!

Mannen är i detta läge, vad både ni och jag, skulle kalla helt galen, sinnesrubbad och ett levande dödligt vapen i sin upphetsning och berusning! Kanske redan då på jakt efter ett mänskligt villebråd(?) Med jaktkniven i bältet och det laddade jaktgeväret bredvid sig i bilen…
Jag är likaså övertygad om att det är mannen som söker kontakt med Carolin, alltså inte att hon kommenterar hans fyllstyrning. Redan här väcks hans åtrå och han tar beslutet att kidnappa kvinnan och förverkliga sina ”drömmar”! Med hot, kniv eller gevär, tvingar han in Carolin i sin bils bagageutrymme. Alltså inget våld där/inga spår! Där binder han henne och sätter något för hennes mun, eller i(?) Sedan kör han till stugan, lämnar släpet, krökar lite till, men tar inte in Caroline i stugan, som jag trott förut. Sedan bär det iväg direkt till mordplatsen där han lossar hennes ben så hon kan stå upp utanför bilen, och sedan tar terrorn vid! Avklädning , (sönderrivna bh:n) , sexuellt tvång av olika vidriga slag med grova våldsinslag . Stackars Caroline försöker i ett desperat ögonblick att fly och skjuts då ner med ryggskottet. Avrättningen sker med huvudskottet.
Detta är dessvärre det nya scenario av mordet som vuxit fram sen de nya pusselbitarna föll på plats. JAG HOPPAS VID GUD ATT JAG HAR FEL!

2 kommentarer:

Eduronflux sa...

Mycket plausibel förklaring. Det kan mycket väl ha gått till på detta sätt. Som vanligt kan du ha naglat fast den undflyende sanningen. :) Vi får väl se.
Men jag skulle vilja lägga till frustration i mixen efter det myckna alkoholintaget kan ju viljan ha varit stor men köttet svagt!

Murveln funderar sa...

Tack för synpunkterna. Apropå ovilligt kött, så tror jag att den saken, trots mycket alkohol, "löstes" via det våld den lille mannen kunde använda mot den unga kvinnan. Betänk att han hade ett gevär i händerna!
Våld är, om jag förstått det hela rätt, rena "Viagran" för sociopater av det här slaget!