lördag 7 mars 2009

MURVELN AVSLÖJAR: " Caroline-mannen plagierade Engla-mördarens lögner!

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA

- Det 51-åringen berättar är inte självupplevt och han kan inte heller ge några som helst detaljer från det händelseförlopp han hänvisar till!
Ordens är åklagarnas från slutpläderingen i ”Caroline- fallet” som hölls i torsdags. Orden ringde i mina öron när jag av en, nästan, ren slump kom att lyssna på ett förhör med ”Engla-mördaren” Anders Eklund. Det var det förhör som hölls av mordkommissionens chef Dag Andersson och där Eklund erkände båda de mord han sedan blev dömd för, bla alltså mordet på 10-åriga Engla Höglund i Dalarna.
Döm om min förvåning när jag allt eftersom förhöret med Eklund fortskrider och han erkänner mordet på Engla, och hans historia om händelsen i stort sett är densamma som ”jägaren” dragit hela tiden om mordet på Carolin!
DE TVÅ MÖRDARNAS STORYS ÄR LIKADANA!!!

Jag tänkte på åklagarnas upprepande av att ”jägarens” historia inte var självupplevd, att alla detaljer saknades hela tiden. Herregud , det är så han fått idén/uppslaget till sin mer eller mindre galna historia om mordet! Med detta i åtanke blir ju saker och ting mer begripliga, i all sin obegriplighet. Ni förstår säkert hur jag menar(?)
51-åringen i Gällivare jobbade ju som en påtänd iller under månaden i frihet med att försöka dölja sitt brott på alla möjliga och omöjliga sätt. Han planterade ut villospår som skulle leda polisen till hans ”arbetskamrater”, hans ”jaktkompisar”, han gnuggade och fejade överallt där han varit med Carolin. Under denna tid var givetvis hans stora dilemma att komma på någon sorts förklaring till sin inblandning, OM han åkte fast!
Vi ska inte heller glömma bort att han mycket noga och medvetet raderade ut alla spår efter de sexuella övergreppen på Carolin. Bränna hennes underliv och gud vet vilka vidrigheter han sysslade med. En rätt logisk tanke i sammanhanget är att han försökte hitta något uppslag i samband med andra sexmord, och färskast av dom var ju Engla-mordet! DÄR hittade han vad han så desperat sökte! En härva av lögner om ett skeende som var svårt för polisen att motbevisa, enligt deras egen utsago! Offret var ju liksom Caroline dött. Allt detta med utskrivna förhör med Eklund fanns ju på att hämta från dagstidningar på nätet. ”Jägaren” startade operation läxläsning av förhören med Englas mördare, för nu var han ju själv en sexmördare!
HAN HADE KOMMIT PÅ RÄDDNINGEN!

När jag lyssnade på förhöret med Eklund så kände jag igen i stort sett hela mönstret från gällivarebons berättelse. Hur han slumpmässigt träffade Engla, hur HON, ett litet barn, var orsak till ett mindre handgemäng där HON sparkade honom på benet, där hon föll och svimmade, lämpades i bagaget, där hon plötsligt befanns vara DÖD! Hur han åkte omkring planlöst med hennes kropp. Hur han köpte bensin för att bränna upp hennes kropp. Senare yrar han också om självmordstankar. Känns det igen? ”Caroline-fallet” enligt gärningsmannen i ett nötskal .
NI HÖR JU SJÄLVA! DETTA ÄR HELT SANSLÖST!

”Jägaren” har ju kört precis den här storyn ända från början, men med en stor skillnad, gentemot Eklund. Eklund hade vid den här tiden, ett ännu idag okänt antal våldtäkter och mord på sitt samvete, vilket är en bra orsak till att han inte tillkallade hjälp. 51-åringen hade ju ingen sådan förklaring i bakgrunden, vilket ju gjort hans historia tämlig bräcklig hela tiden. Eklund gjorde tvärtemot ”jägaren” fullständiga korrigeringar i sin berättelse när våldtäkt och mord kunde bevisas. Han gav helt enkelt upp och lade korten på bordet! DET har aldrig 51-åringen i Gällivare gjort. Detta TROTS att mordet tekniskt bevisats !

Vad får då detta för konsekvenser för ”Carolin-fallet” framöver, vad skulle denna kännedom betytt inför den nyss avslutade rättegången? Åklagarna kunde ha hävdat:
ATT MANNENS HISTORIA ÄR EN REN LÖGN _ MEN INTE HANS EGEN!
Kanske skulle det gå via vittnesmål från gärningsmannens familj, att få fram att han visat ”Engla-mordet” stor uppmärksamhet. Alltså att påvisa att han helt enkelt knyckt storyn/påhitten av en annan mördare. Intressant är ju vad åklagarna kan göra med denna vetskap inför hovrättsförhandlingarna ? För trots att jag, liksom övriga Sverige, är övertygade om att ”jägaren” får livstid, så tror jag att åklagarsidan är missnöjda. De fick nämligen aldrig ur honom det viktigaste under hela rättegången:
NÄMLIGEN SANNINGEN!
Nu känns en ny rättegång i hovrätten plötsligt väldigt akut!

NÄSTA KRÖNIKA: Ett nytt scenario för mordet på Carolin framträder!

2 kommentarer:

Eduronflux sa...

Suverän jobb som vanligt och en häpnadsväckande slutsats. Man skäms nästan för att man inte kopplat detta själv. Och det är inte bara jag som nu går på din linje när det gäller "jägarens" story. Hoppas bara att "rätt" personer får din insikt eller åtminstone läser vad du skrivit. Keep on trucki'n man!

Murveln funderar sa...

Tackar för det! Jobbar vidare som den envetna murvel jag är och det kommer mera snart!
Allt har ju ställt på sin ända i och med min upptäckt!