tisdag 14 oktober 2008

Åtala hela Rhapsody in rock!

Som varande gammal murvel/journalist med över 20 års erfarenhet i branchen så är det mycket i fallet Tito Beltran som förbryllar. En fråga som hela den svenska journalistkåren undvikit att ställa till de inblandade "kändisarna" är: -Varför ringde du inte till polisen?
Ta Carola tex, hon säger till den nyss, enligt hovrätten, våltagna flickan
- Ska vi be tillsammans?
Herregud, ett i lagens mening grovt brott har begåtts och den jönsiga våpet börjar yra om att be till gud!
Maria Lundkvist var inte mycket bättre eftersom hon hjälpte till med att få in flickstackarn i duschen så alla bevis skulle tvättas bort. Ingen ska försöka inbilla mig att inte Lundkvist visste vad hon gjorde i det ögonblicket! Locket på, tysta ner saken och hålla god min tillsammans med övriga i rövarbandet under ledning av herr(?)Wells. De till och med sjöng "roliga" visor om den kåte lille chilenaren! Pengahungern styrde alla inblandade.
Money rules...
Något som slagit mig så här i efterhand är att övriga i Rhapsody in Rock gjort sig skyldiga till "skyddande av brottsling" under de år som gått sen våldtäkten begicks. Detta är alltså ett brott, i lagens mening, och gjorde Jenny Beltran rätt, så skulle hon på rent jävelskap sätta dit hela "lögnorkestern" för just detta! Maken är ju ändå dömd som skyldig så hon har ju näppeligen inget att förlora på en sådan åtgärd. Tito Beltran är åtalad och dömd nu är det dags för hans "medbrottslingar" att stå till svars! Om den svenska rättvisan fungerar, vill säga...?

Inga kommentarer: