lördag 13 december 2008

Veckan som gått - Lite elakt om Mycket!

Tito Beltran- fallet: Högsta domstolen avslog Beltrans begäran om resning av hans fall. Ingen blev förvånad. Karl´n har haft nog med resning för hela sitt liv!
Men intressant är att konstatera att fallet Tito Beltran slagit tillbaka hårt mot de som vittnade mot honom i rättegången, ex Carola Häggkvist som hamnat ute i kylan. Hur övriga behandlats av publik och skivköpare vet jag inte men de har säkert fått veta att de lever(?) NU tror inte jag att det svenska folket vänt Carola ryggen för att hon ”tjallat” på Beltran. Jag tror att vi svenskar helt enkelt tycker det är förjävligt att hon inte kunde agerat NÄR våldtäkten ägde rum! Eller någon av de andra i gänget, Robert Wells, Anders Berglund eller våldtäktsoffrets arbetsgivare, Maria Lundqvist! Men icke sa nicke. Istället ägnade sig de här ”fina” artisterna åt att sitta och sjunga små käcka visor om den ”lille kåte chilenaren” i turnébussen.
Fy för fan, det är så man kan spy!
I min allra första krönika här på bloggen så krävde jag att hela jävla ”Raphsody in Rock” skulle åtalas för skyddande av brottsling. För genom att tiga har de ju gjort det i åtta år! Det kravet står jag fast vid än idag. Sätt dit hela packet en gång för alla och visa att rättvisan inte låter sig manipuleras av penningkåta musiker och producenter!

Kvällstidningarna + DN skriver om någon människa med utstående tänder som heter Alex Shulman som tydligen ska få barn.
Jaha ja, och vem fan är Alex Shulman då??? Ska vi gissa att det är ännu en ”Pseudomänniska” i kvällstidningarnas ”pseudovärld” runt Stureplan(?)
Jag blir så trött…

Nobelfesten avlöpte utan några som helst bekymmer eller skandaler som sig bör. Jag gillar det här med att världens ögon riktas mot lilla Sverige för en gångs skull för att vi har denna fina tradition med Nobelpriset. Visst är det väl också lite kul att vi har en egen liten kungafamilj att visa upp i TV? Men en sak saknar jag på alla de här Nobelfesterna, något slags practical jokes som får alla stela leenden att fastna i ett par timmar. Några ”prutt-kuddar” strategiskt placerade skulle vålla kaos, bara som exempel. Nån av ”sessorna” gör en Lill Lindfors-grej med sin klänning, tja, eller nåt som får sprätt på festen! Visst fan vore det en höjdare av svårslagna mått?

Barack Obama: Den killen får dra på sig blåstället och kavla upp ärmarna direkt han ska ta över i Vita Huset. Hela USA:s ekonomi är ju i gungning och den förut så mäktiga bil och oljeindustrin står med brallorna nere och skriker på hjälp! Trodde aldrig man skulle få uppleva att den industri som styrt USA i så många decennium, och haft presidenterna i ett järngrepp , skulle börja krypa till korset och be om hjälp av senaten. Orsaken stavas givetvis Barack Obama och hans löften till VÄRLDEN att USA ska ta itu med sina gigantiska miljöproblem. De som främst orsakas av just bilindustrin. Biljättarna är så in i helvete rädda nu att de passar på INNAN Obama tagit över makten från Bush. Hjälpte föga då senaten nobbade deras begäran om ett jättestöd på hur många miljarder som helst. Nog bättre att lägga de pengarna på att försöka rena vattendrag och minska utsläppen i luften istället. För gudarna ska veta att det behövs ”over there”!

Al Qaida: Några som också verkar rejält uppskrämda av Barack Obamas maktövertagande i USA är terrornätverket Al Qaida som kommer med ideliga hot mot sin stora fiende. Men det verkar vara mest snack och lite verkstad, om man så säger. Deras provokation i Indien, när de släppte lös ett gäng påtända snorungar med automatvapen, var väl ett lågvattenmärke som blir svårslaget. Dessutom borde de väl få svårare att röra sig runt i världen om alla deras ”martyrer” är pundare som måste ha tjack med sig hela tiden. Är väl rätt lätt hänt att de fastnar på någon flygplats när en knarkhund börjar skälla på dom! Jag ser rubriken framför mig:
” Knarkhunden Jack stoppade planerad terroristattack mot Vita Huset”!
He,he, fan det vore väl det ultimata nederlaget för de mördarna!
Tomas Quick: Som numera är degraderad till brottsoffret Sture Bergvall ska börja tala ut på söndag i SVT. Visste ni förresten att han hade skådespelardrömmar som ung? Jodå, och jag har en liten aning om vilka ROLLER han hade tänkt sig…

Inga kommentarer: