måndag 26 januari 2009

Murveln bjuder på - Beskt och Blandat !

Ser i en kvällstidning att det börjat säljas leksaksdockor som föreställer Barack Obamas döttrar vilket fått fru Michelle Obama att gå i taket. Men snälla lilla fru president!
Var glad att du INTE får se dom dockor som gjorts av din MAN av rasisterna i USA!
Skulle tro att dom ser ut att komma direkt från någon akupunkturklinik i karibiska övärlden…

Komikern och skådisen John Cleese är syrak för att han senaste lilla snärta har bluffat om sin ålder och är ”hela” 45 bast, inte 27 som hon lurat i honom! Hm, själv är herr Cleese ju bara 69 men känd som en riktig ”kvinnokarl”. Vet inte om jag börjar bli pryd på gamla dar(51!) men jag tycker detta verkar lite sjukt.
Gubbsjukt!

SVT hyllade Carola med en och en halv timme på bästa sändningstid i lördags kväll. Den försiktiga speakerrösten nämnde i förbigående rättegången mot våldtäktsmannen Tito Beltran men Carola själv fick aldrig någon fråga om detta och hur det påverkades hennes färd ”ut i kylan”, bla Färöarna…(se förra krönikan)
Bedrövligt dålig journalistik för det var ju den frågan vi alla svenskar med sunt förnuft ville höra henne besvara! Skit för fan i intervjuer om ni inte vågar pressa ” kändisarna” på sådant som är av ” oavvisligt allmänt intresse”! Ovanstående faktum förvandlade denna så kallade dokumentär till en ren fejk och blufföreställning som jag inte ens tror gynnar Carola! Svenska folket har fällt sin dom för länge sedan, och den undkommer man inte ens genom att bli intervjuad av kändiskåta korkade ”låtsasjournalister”!

” Blondinbella” åkte till ”allas” stora förvåning ut från Let´s dance redan nu. Svenska folket visade vad dom tyckte och återigen vill sk experter omyndigförklara deras beslut!
Precis som i alla andra tävlingar och jippon där folket får rösta via telefonen och dra in många miljoner till sponsorerna genom sina samtal. Nu tycker jag det är dags för TV – kanalerna att bestämma sig. Antingen kör man tävlingar där en jury bestämmer resultatet och går miste om en massa miljoner. ELLER, låter det svenska folket ringa och rösta och sedan accepterar deras beslut utan gnäll! De kan ju fördriva tiden med att räkna alla stålar istället för att gnälla.

KD:s ordförande på Gotland George Holmer avgick med buller och bång i veckan via en intervju i Östnytt. Jag förstod ärligt talat inte riktigt hans skäl till avgången men han ”återgick”, (utan buller och bång), dagen därpå och ska stanna i partiet fram till något årsmöte i vår.
Det hela rörde sig tydligen om att han tyckte det var för lågt i tak i KD när det gällde debattklimatet. Herregud(!), KD har väl aldrig HAFT något debattklimat! Deras ”tak” har väl alltid legat i tröskelhöjd ungefär, tja där Alf Svensson en gång satte det!
Fotnot: Alf Svensson = Gud i KD.

Folkpartiledaren Jan Björklunds uttalande om det ”ryska hotet” och ett stärkt försvar av bland annat Gotland gav genklang i vissa kretsar. Inte minst hos militärerna som alltid har den ”ryska björnen” att damma av och visa upp när helst det kan löna sig. Lite mer otippat var att det började rassla och prassla i moderaternas garderober, och ut tittar de gamla ”hederliga högerspökena” så käckt och ylar i kör – Ryssen kommer, ryssen kommer!
Nämen, utbrast alla häpet och nu undrar vi alla hur i hela friden dessa reliker överlevt och hur de kunnat undvika att höra att Sovjetunionen /kommunisterna inte finns längre!
Ibland överträffar politiken dikten!

Till sist vill jag bara anmäla en kandidat till årets bragdmedalj. Den varghanne som förra vintern lyckades överleva spärrelden från tjuvjägarna i hela Norrland och ta sig levande ända ner till Hälsingland, borde få den. Detta är en bragd/mirakel jämförbart med att bestiga Mount Everest med rullator endast iklädd tubsockar och keps!
Vargen lyckades sedermera träffa en vargtjej och göra helt små nya vargar med friska gener som kan bidra till räddningen av vår sönderavlade vargstam!
Sicken jycke…

Inga kommentarer: