torsdag 8 januari 2009

"Carolinfallet" - OG - FK - Och en "Radiokunnig" försvunnen björn!

Original Gangsters: Sällan har väl uttrycket – ”skomakare bliv vid din läst” – passat bättre än på ligan OG, alltså Original Gangsters! Genom att ta över en web-sida där dömda sexbrottslingar hängs ut till allmänt beskådande, och med löften om att det inte var silkesvantar som gällde framöver, gjorde sig dessa tungt kriminellt belastade brottslingar till självutnämnda jägare och bödlar i vårt samhälle! Jag skrev om detta i mina förra krönika och tydligen var jag inte den enda som upprördes av det flagranta PR-trick som dessa lagbrytare försökte sig på. För att så att säga bli rumsrena hos gemene man. Nej, nu fick de direkt smaka på sin egen medicin genom att några ”hackers” tagit sig i i ligans mailbox och dessutom gjort innehållet offentligt på olika forum.
HELT ENKELT LYSANDE!
Där fanns bland annat beställningar på knark, anabola steroider och misshandel av icke omtyckta personer, tja, lite smakprov på vad dessa råbarkade gangsters ”jobbar” med till vardags!
Den där hjälteglorian hamnade jävligt på sned måste jag säga och det är bara att hoppas att polisen utnyttjar uppgifterna till att sätta dom bakom lås och bom där dom hör hemma! Avslutningsvis kan jag bara inte låta bli att säga till OG – Den som sig in i leken ger får också leken tåla….fniss….

”Carolinfallet”: Den rättspsykiatriska undersökningen av 50-åringen som misstänks för mordet på Carolin Stenfall i höstas, drar ut på tiden. Orsaken uppges vara alla helger i samband med julen. De viktiga analyserna från bla mannens stuga och vapen är inte heller klara på grund av samma orsak ,så åklagare Ulrika Schönbeck får vänta med sitt åtal ett tag till. Mannens minst sagt underliga advokat börjar nu yra om att kalla in en minnesprofessor för att den misstänkte ska komma ihåg vad han gjort. Vilket jävla skitprat säger jag! Karljäveln vet exakt vad han gjort med tjejen men vill inte alls kännas vid det hemska mordet i efterhand, och låtsas därför ha glömt bort det hela. Håll med om att ett bestialiskt sexmord inte är det första man glömmer bort va? Nä, 50-åringens fega uppträdande får åtminstone mig att hoppas att han får en riktigt jävlig och svår rättegång inom kort. Där åklagare Schönbeck nitar dit honom på alla punkter som behövs för en fällande dom för mord! Med en bevisning som är så stark att Visby Ringmur skulle framstå som ett läskpapper i jämförelse…

Försäkringskassan: Är ute i blåsväder igen, för vilken gång i ordningen vet väl ingen numera. Men folk ska drabbas av förseningar i utbetalningen av pengar och annat strul framöver. Gud så trött jag blir denna byråkratiska dinosaurie och regeringen! Anställ för helvete mer folk på FK eftersom det behövs, och har behövts i flera decennier nu. Hela jävla arbetsmarknaden kryllar av folk som vill jobba! Vad är felet?

Samer och rovdjur: Nej, det går inte alls ihop, och har aldrig gjort det i det här landet. Samerna, som säger sig vara ett naturfolk, har aldrig velat leva i samklang med just naturen. Detta eftersom de inte tolererar att det också finns rovdjur i naturen. Vissa av dem äter bla renar, tyvärr ska man väl säga. Men ett fungerande ekologiskt system måste ha både bytesdjur och rovdjur för att fungera, det vet minsta förskoleunge idag. Utom då rennäringen, som hatar alla rovdjur trots att de får ersättning för hur många rovdjur de har inom sina respektive områden. De får alltså ersättning ÄVEN om inte en enda ren skulle dödas! Poängteras här bör att vi inte har varg i dessa områden. Varg och rennäring är inte förenliga med varandra pga vargens skicklighet som jägare ,och att dagens renar är så sönderavlade att deras naturliga flyktinstinkt försvunnit. Det är kalla fakta som inte går att säga emot! MEN att jag tar upp ämnet nu, trots att det är mycket känsligt, är att SSR – Svenska Samernas Riksförbund – anmält den fantastiska naturfilmen om björnhonan ”Rapa” i Sareks nationalpark! Orsaken är att dom anser att filmen misstänkliggör samerna för tjuvjakt på just ”Rapa”. Här åsyftas de fakta som framkom att ”Rapa” en vår, sin sista, gjorde misstaget att bege sig upp till renarnas kalvningsland och där försvann spårlöst med radiosändare och allt. En förklaring kan vara att den gamla björnhonan, för första gången på 22 år, lyckades krångla av sig halsbandet med sändaren samt därefter pillra isär sändaren och avkoda den, varpå hon omedelbart tog livet av sig under ett en stor sten där hon aldrig kunde hittas sen. Nä, skulle inte tro det va…
Personligen tycker jag att samerna misstänkliggör sig själva genom sin anmälan av filmen!

Inga kommentarer: