fredag 14 november 2008

"Carolinefallet": Hustrun hade svaren - Men ingen frågade!

Fallet med den mördade Carolin Stenfall blir för varje dag allt mer märkligt och bristen på uppgifter från utredarna gör ju inte saken lättare precis. Helt klart pågår det ett ”psykningskrig” mellan den häktade och åklagaren Ulrika Schönbeck, vilket givetvis talar till den sistnämndas fördel. Att mannen sakta men säkert håller på att brytas psykiskt visar gårdagens utspel, via sitt dåliga skämt till advokat, om att han vill be Carolines familj om ursäkt! Så gör ingen NORMAL människa i hans situation och det visar på att han snart inte orkar bära vetskapen om sitt hemska dåd ensam.

Det scenario jag målat upp tidigare om vad 50-åringen gjort mot Carolin, samt hur bråket mellan dom uppstod på rastplatsen ter sig allt troligare. Tex att Carolin hade synpunkter på att han körde i fyllan, och hotade att tillkalla polis – Nu vet ju utredarna att mannen har ett långvarigt alkoholmissbruk bakom sig som även gett psykiska skador. Frågar ni mig så tror jag att mannen lämnade sitt jaktpass ute i skogen för att skaffa sig mer sprit. Dvs inte att slänga några jävla soppåsar!
Hämta sprit är nog den enda anledningen till att en älgjägare i norr överger sitt pass utan att hotas av dödsstraff av jaktkamraterna!

Men händelserna efter att mannen slagit ner Carolin så hon tappat medvetandet är svårare att bena ut. Men jag vidhåller att han tog henne med sig till sin stuga och där förgrep sig på henne å det vidrigaste. ” Nöjd” med detta tog han ut henne i skogen och sköt henne. Tysta vittnet!
Något ganska intressant i sammanhanget läste jag igår och det var att polisen tagit ut en låssmed till mannens stuga för att öppna något ”hemligt” skåp eller rum? Eftersom polisen gjort grundliga husundersökningar/rannsakningar där tidigare så måste någon ha berätta om detta hemliga förvaringsutrymme. Desutom måste detta utrymme varit väldigt väl dolt! Mannen själv har inte förhörts i veckan så då återstår bara en person – Hans hustru!
Uppenbarligen hade polisen någon aning om vad som kunde finnas där så de använde sig inte av våld för att ta sig in, tex skärbrännare, utan en låssmed! Kanske för att inte riskera att skada innehållet i skåpet? Jag TROR att innehållet i detta uppenbarligen mycket väl dolda gömställe kan vara bilder, tidningar, filmer med sexuellt våld av olika slag. Något som ger en bild av vad denne häktade 50-årige man burit latent inom sig i många år, och som utlöstes vid åsynen av den försvarslösa Carolin Stenvall den där ödesdigra septemberdagen som känns så länge sedan nu. En skoningslös sexmördare!

Jag har sagt det tidigare och säger det igen. NÅGON jävla dundertabbe gjordes i början av denna märkliga utredning och jag blir allt mer övertygad om att det rör sig om förhören med den häktades hustru. Kanske gjordes förhören av någon lokal polisman som rent av känner kvinnan och därför tog ”humanitära hänsyn” vid förhöret. Jag klandrar inte honom i så fall!
MEN sådana hänsyn får givetvis INTE tas när det handlar om en mordutredning så det var i så fall spaningsledarna som klantade sig ordentligt. För HADE förhören gjorts på ett riktigt sätt så hade mannens långvariga alkoholmissbruk samt psykiska problem kommit fram och kanske även hans våldsamma sexuella läggning(?)
Jag tror helt enkelt att svaren på många frågor fanns mitt framför ögonen på polisen, dvs hustrun, men att ingen ställde de frågor som var nödvändiga till henne!

Åklagaren måste nu återigen begära förlängning av åtalstiden för att alla nya uppgifter(?) ska bearbetas. Mannen kan neka och då blir det en ny häktningsförhandling, vilket hans advokat förvarnat om. Vitsen med det skulle vara att mannen vill ha restriktionerna i häktet upphävda.
Tror knappast någon tingsrätt i världen skulle bevilja det mot åklagarens vilja. För i det ”psykningskrig” som pågår mellan henne och lögnhalsen/psykopaten i häktet finns det bara en vinnare. Och det är INTE den simple sexmördaren i häktet som ljuger och valsar för att försöka komma undan det straff han så väl förtjänar!

Inga kommentarer: