fredag 7 november 2008

"Carolinfallet"- Alkoholiserad våldtäktsman framträder!

Så kom då dagen D igår. Dagen då alla våra frågor skulle få ett svar och de för en gångs skull vänliga poliserna och åklagarna ,skulle ge oss sanningstörstande svenskar lösningen på mordet av Carolin Stenfall utanför Gällivare. Men brasklappen jag lade in igår –”fan trot” – visade sig välbefogad. Man börjar bli luttrad i den här utdragna och grymma farsen!
Vi fick i och för sig veta att Carolin blev skjuten till döds ute i skogen av den nu häktade mannen. Vi fick också veta att han hade haft henne levande i sin stuga i ”några timmar”, samt sedan forslat runt hennes kropp ganska irrationellt på skogsvägarna. Han har också erkänt att han för att dölja sina spår försökt att bränna upp Carolins kvarlevor. Samt att han nekar till att ha varit berusad eller våldtagit tjejen. Men sen var det inte mycket mer vi fick veta och frågetecknen är fortfarande för mig i alla fall väldigt många och stora!

Men samtidigt har en bild av vad som egentligen hände där uppe på rastplatsen Stenbron den ödesdigra fredagen allt mer tagit form. Jag TROR följande hände denna dag som tog livet av en ung kvinna som råkade befinna sig på alldeles fel plats vid fel tidpunkt.
Jag tror att 50-åringen kom till platsen kraftigt berusad och gjorde burdusa närmanden mot Carolin Stenvall som pausat där en stund. Jag tror att de kom i gräl eftersom hon nog inte fann denna berusade man särskilt attraktiv och att hon säkert hade synpunkter på att han körde rattfull! Carolin kanske till och med hotade med att ringa polisen vilket fick ”fyllot” att ilskna till och slå ner henne i rädsla för att tappa körkortet. Att förlora körkortet i Norrbotten är som att bli kastrerad! I det skedet är det möjligt att hon föll mot dragkroken/släpet och slog sig illa(?)

Sen tror jag att ”själva fan for i mannen” när han såg den unga kvinnan ligga där försvarslös och att han även i fyllan och villan blev sexuellt upphetsad! Han tar med sig henne och åker till sin stuga söder om Gällivare. Vad som hände där vet bara gärningsmannen själv. Jag tror att varken ni eller jag vill veta det egentligen! Men troligen vaknade Carolin till ibland under hans ”förehavanden” vilket skulle förklara de kraftiga skador på huvudet/ansiktet som obduktionen visat. Han slog/misshandlade henne helt enkelt medvetslös flera gånger. Detta scenario skulle också förklara varför det finns en lucka på 6-8 timmar under fredagen som mannen ”glömt bort”…
När han senare är ”nöjd” och börjar nyktra till samt förstår innebörden av det han gjort blir han desperat, tar med sig den förhoppningsvis medvetslösa Carolin och AVLIVAR henne på en skogsväg.
JAG VET! Det låter lika vidrigt som det är – Men detta är ju fakta som 50-åringen ERKÄNT! Han ville, citat ” vara säker på att hon var död”, slut citat.
VARFÖR ville han det då? Självklart för att hon inte skulle kunna berätta vilka vidrigheter han utsatt henne för! Något annat motiv finns ju inte!
Denna hemska sammanfattning av hur det KAN ha gått till bygger helt på det gamla talesättet – ”tillfället gör tjuven” SAMT att mannen har svåra alkoholskador på hjärnan efter ett långt missbruk!
Något som styrker ovanstående är också, vilket jag skrivit om tidigare, att det första mannen lät hälsa media via advokaten var att det inte handlade om något sexuellt. Så talar ett jävligt dåligt samvete vill jag påstå…
Apropå advokaten, Nils Gustavsson, så borde han omedelbart tas bort från fallet pga inkompetens. Igår gick han ut i TV och påstod att hans klient gjort ett nytt självmordsförsök i häktet i Luleå. Vilket båda kvällstidningarna vrålar ut på sina förstasidor. MEN i den ena av dom finns det en artikel med häkteschefen i Luleå som helt DEMENTERAR det Gustavsson sagt!
Han hotar också med att ta advokat Gustavsson i örat personligen för detta klavertramp. Hoppas han gör det också! Sedan uppger advokaten också att det ska finnas ett vittne som hjälpt hans klient vid en dikeskörning den aktuella fredagen! Detta vittne skulle knappast ha undgått polisen påstår jag. Men dikeskörningen passar annars bra in på en asfull desperat våldtäktsman med ett lik i bagaget…
Polis och åklagare säger att man fortsatt väntar på analyser från olika prover samt provskjutningen av gärningsmannens vapen. Detta med alla dna-prover som tagits på en massa människor i Gällivare säger man inte ett skit om(!)? Jag är i alla fall evinnerligt trött på all väntan och alla uteblivna förklaringar/svar på våra frågor. Kanske är det scenario jag målat upp ovan ganska nära sanningen?
I så fall kan man bara konstatera att alkoholen skördat en hel drös nya offer, varav en miste livet, en fick resten av sitt liv slaget i spillror och övriga får leva med sorgen efter allt detta!

Inga kommentarer: