söndag 23 november 2008

Genihattar och dumstrutar utdelas med varm hand!

Vill börja med att dela ut både en dumstrut OCH en genihatt, den senare dock med ett frågetecken efter.

Dumstrut = Den 60-årige franske miljardären som igår gifte sig med en 28-årig svenska på ett så kallat kändisbröllop i Göteborg! Hallå.monsieur! Du tror väl för fan inte att hon är KÄR i dig? Varför gänga dig med EN när du kan få en ny varenda dag? Småtjejerna står i kö för en börs som din.
Dumstruten sitter som en smäck på dig gamle ”grodätare”!

Genihatt(?) = Den 28-åriga svenska tjej som gifte sig med nyss nämnda gubbe! Men under genihatten sätter jag en liten dumstrut också! För ÄVEN om hon gifter sig till en ohygglig massa pengar så blir hon ju också hustru till en 32 år äldre gubbe som ” ska ha sitt” så att säga. Dessutom så när han kolar och hon sitter där med miljarderna så hur ska hon då någonsin veta när en man är kär i HENNE och inte pengarna? Alltså löper hon stor risk att falla i sin egen fälla så att säga! Kan hon ha…

Genihatt = Posten vd Lars G Nordström som igår öppet meddelade att han tänker avstå från sin jättelön på 900 000 i månaden, samt jobba gratis i fortsättningen. Jävligt smart snubbe och jag sätter en rejäl peng på att han inte saknar inkomster under tiden! Vore kul att veta hur många hundra miljoner han är god för egentligen? För så där gör inte någon fattig människa!

Dumstrut = Postfackets ordförande (vill inte skylta med namn), som tycker att Norström överdriver lite. Är du helt dum i huvudet eller vad? Se till att postpersonalen får sin julmiddag istället när det nu finns kulor över! LO lär väl betala dina kan jag tro…

Dumstrut = Linda Rosing som i en intervju kallade sig själv för stil-ikon(!) Herregud Linda, du förstår väl att du inte kan vara en IKON för något du helt SAKNAR!? Eftersom jag är en givmild och snäll person så får du en dumstrut till av mig. Denna gång för att du i ren desperation över att inte synas tillräckligt i TV ställde upp i förnedrings-tv:s ”Sanningens ögonblick”!
Okej, om du tjatar så. En dumstrut till då. I nyss nämnda intervju sa du också att du plastikopererat dig bla för att det inte syns när du är bakis!? Slutsatsen blir då att du i stort sett jämnt är bakis, eller full, och därför är kirurgi den enda varaktiga utvägen!? Tips: Testa antabus, billigare och så slipper du pipskägget när du blir äldre…

Genihatt = Tomas Quick som äntligen erkände sina lögner medans någon kommer ihåg vem han är! Nu får rättvisan en chans att en gång för alla sätta P för denne rättshaverist och pajas som drivit med svensk rättvisa i så många år! Smart ”Tompa”!

Dumstrut = Tomas Quick igen. Även om grejen har en del år på nacken så måste hans erkännande av mordet på två norska tonårspojkar vara bland det klantigaste som gjorts!
Quick berättade utförligt hur han mördat dom, ätit lite av dom samt grävt ner dom. Polisen ringde hem till föräldrarna till en av pojkarna och då svarade en av dom ”mördade”!
He, he, sicken stolle…

Dumstrut = Miljöpartiet som inte fattar att dom inte ska leka med sosse-Mona. Mottagandet i Peter Ericsson gamla hemlän, Norrbotten i veckan talade väl sitt tydliga språk. Mona och sossarna är slut! Dessutom har ju Mona ”tjejbaciller” som smittar, s k ”loosers”! Varje gång ni visar er med henne så tappar ni väljare. Lek med Lasse O istället och knåpa ihop fina miljöprogram för Sverige eller nåt annat kul!

Genihatt = Gubbarna på Carnegiebanken som skrattar hela vägen från banken sen dom ställt till en oreda de inte själva behöver städa upp eller betala för. Det gör vi, staten!
Smart grabbar!
Kompanistryk av gammal god modell skulle ni ha!


Dumstrut = Tito Beltran som nu ska försöka få resning i högsta domstolen! Käre lille Tito, har inte du haft nog med resning för ett bra tag framåt va?

Inga kommentarer: